Începutul unui an școlar de succes

Adaugat de Enache Daniel
Publicat la : 05 September 2021
Începutul unui an școlar de succes

Stimați părinți!

Dragii noștri elevi!

Odată cu primele semne ale toamnei se apropie și deschiderea noului an școlar. Conducerea Liceului Teoretic ”Mihail Kogălniceanu” Snagov, împreună cu întregul său colectiv pregătesc acest nou început de an școlar, moment încărcat de emoții.

Astfel, au fost efectuate lucrări de reparații, de zugrăvire și igienizare a sălilor; instalația de iluminare a fost schimbată, acum toate încăperile fiind dotate cu lămpi noi cu LED care sunt prietenoase cu sănătatea copiilor și care au un consum mic de energie electrică. Clasa pregătitoare și cele două grupe de grădiniță vor avea mobilier nou, așa încât princhindeii noștri să beneficieze de condiții cât mai bune pentru desfășurarea activităților din sala de clasă. Piticii – voinicii din învățământul preșcolar se vor bucura de un loc de joacă sigur și prietenos destinat activităților în aer liber.

De asemenea, au fost inițiate demersurile pentru aducerea în parametrii optimi de funcționare și de legalitate a sistemelor electrice și de încălzire care deservesc școala noastră, concomitent cu implementarea măsurilor necesare obținerii autorizației de securitate la incediu.

Totodată, au fost luate măsuri, imperios necesare pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul SARS – CoV – 2, precum stabilirea circuitelor de intrare – ieșire, realizarea triajului epidemiologic la intrare, asigurarea de materiale igienico – sanitare și dezinfectante, dar și un stoc suficient de măști de protecție. Deși nu ne dorim vom fi pregătiți și de o eventuală stare de carantină.

Până la debutul anului școlar, activitatea noastră continuă. Toate noutățile vi le vom prezenta, deoarece ne dorim ca noul an școlar să debuteze în siguranță și să se desfășoare în armonie și voie – bună.

Pentru sprijinul constant, pentru implicare și încredere îi mulțumim domnului primar Mihai Anghel!